Hospitaalweg 2a te Almelo

(+31) 0546 81 25 62
info@ttl-kamphuis.nl

Implantaten

Implantaten zijn de laatste jaren steeds populairder geworden bij tandartsen en cliënten. Vaak wordt gekozen voor een implantaat als u uw natuurlijke tand of kies bent verloren. Een implantaat is een kunstmatige vervanging van een natuurlijke wortel van een tand of kies.

Een implantaat bestaat meestal uit twee delen. In de eerste fase wordt door de tandarts implantoloog of kaakchirurg het implantaat in het kaakbot vastgezet en het tandvlees weer gesloten. Na een hersteltijd van enkele maanden wordt in de volgende fase het tweede implantaatonderdeel geplaatst. Op het implantaat kan, afhankelijk van uw persoonlijke mondsituatie, een gebitsprothese of een kroon of brug geplaatst worden.

Sinds de intrede van de implantologie in de tandheelkunde heeft Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis zich verdiept in deze moderne techniek. Door onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende implantaatsystemen kunnen wij zowel de cliënt als de tandarts implantoloog helpen bij het vinden van de juiste tandtechnische oplossing op het gebied van implantologie.

Wij streven naar het beste resultaat voor onze cliënt. De juiste mix tussen een natuurlijk, esthetisch, maar vooral kwalitatief en comfortabel resultaat. Wilt u meer informatie over onze implantaten, neemt u dan contact op met Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis via 0546 - 812562 of stuur een e-mail naar info@ttl-kamphuis.nl.