Hospitaalweg 2a te Almelo

(+31) 0546 81 25 62
info@ttl-kamphuis.nl

Historie

Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de tandtechniek. Door de jaren heen is er veel veranderd. Niet alleen is Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis gegroeid van 3 naar 15 medewerkers, maar ook zijn wij met de ontwikkelingen en innovaties binnen ons vakgebied meegegroeid. Hieronder ziet u de historie van de afgelopen 45 jaar.

1974
Dhr. F. Kamphuis, dan nog als medewerker in dienst bij Tandtechnisch Laboratorium J.Kist, neemt het laboratorium over van de heer Kist en gaat verder onder de naam Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis voorheen J. Kist C.V. Destijds gevestigd aan de Ootmarsumsestraat 309 in Almelo dat plaats bood aan 6 medewerkers.

1988
Het tandtechnisch Laboratorium verhuist naar een nieuw pand aan de Ootmarsumsestraat 97 in Almelo en verandert de naam in Tandtechnisch Laboratorium Fred Kamphuis.

1991
Tandtechnisch Laboratorium Fred Kamphuis neemt Tandtechnisch Laboratorium J.W. Meerdink over die eveneens gevestigd was in Almelo. Deze overname zorgde ervoor dat het huidige pand te klein werd, waarna Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis & Meerdink zich huisvestte aan de Klinkerweg 5 in Almelo. Het personeelsbestand breidde zich uit naar 11 medewerkers.

2001
Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis & Meerdink neemt Tandtechnisch Laboratorium Van der Veen gevestigd in Hardenberg over. Dit tandtechnisch laboratorium wordt geïntegreerd in de vestiging van Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis & Meerdink aan de Klinkerweg 5 in Almelo.
Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis & Meerdink bouwt samen met de tandartsen-implantologen E.J.J. Oltmans en F.Chr. Bakker een TandheelKundig Centrum aan de Hospitaalweg 2 in Almelo.

2003
De bouw van het TandheelKundig Centrum is in 2002 afgerond en Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis & Meerdink neemt haar intrek in het nieuwe pand. Met de verhuizing wordt de naam van het laboratorium veranderd in Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis. Het aantal medewerkers is inmiddels uitgebreid naar 15 mensen.