Hospitaalweg 2a te Almelo

(+31) 0546 81 25 62
info@ttl-kamphuis.nl

Actualiteiten

Kom jij ons team versterken? 23-10-2018
Ben jij een ervaren en ambitieuze Klinisch Prothese Technicus, is jouw kennis op het gehele tandtechnische vlak groot, heb je leidinggevende kwaliteiten/ervaring en zie je het als een uitdaging om Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis nog steviger op de kaart te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze

Klinisch Prothese Technicus (KPT’er) en/of
Manager Tandtechniek(30-38 uur)

Indien je beide functies ambieert is dit een pré, maar reageer óók als je op zoek bent naar een uitdagende functie als Klinisch Prothese Technicus (KPT’er)

Kwaliteitsverhogend werken met onze 3D-printer! 07-10-2018
Sinds de zomer van 2018 hebben wij een nieuwe digitale techniek toegevoegd aan ons laboratorium, namelijk de 3D-printer van Formlabs. Door deze 3D-printer kunnen wij meegaan in de nieuwste digitale ontwikkelingen op tandtechnisch gebied die bijdragen aan een nog hogere kwaliteit van onze geleverde tandtechnische producten.
Flexibele en allergievrije prothese Thermosens 16-09-2018
Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis is één van de weinige laboratoria in Nederland die een partiële of volledige prothese van Thermosens (Vertex) voor u kan vervaardigen.
Wij vervaardigen deze protheses niet alleen voor tandartspraktijken, maar ook voor diverse tandtechnische laboratoria in Nederland.

Enkele belangrijke aansprekende kenmerken van deze prothese zijn:
Flexibele partiële protheses; zeer dun uit te voeren en vrijwel onbreekbaar
Monomeervrij; geen allergische reacties of overgevoeligheidsreacties
Vrijwel geen krimp: uitstekende pasvorm
• Kunsthars in 10 verschillende kleuren, passend bij de eigen tandvleeskleur
TTL Kamphuis in vakantieperiode geopend! 15-07-2018

Ook voor reparaties aan uw gebitsprothese kunt u gedurende de gehele vakantieperiode bij ons terecht. Een scheur, een breuk of een tand/kies uit uw gebitsprothese? Neemt u dan telefonisch contact met ons op, zodat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Vergeet niet om uw verzekeringsgegevens mee te nemen. Onze openingstijden kunt u vinden onder "Contact". Wij staan voor u klaar!

Gebitsbeschermer voor hockey of andere sport nodig? 05-06-2018
Wilt u het komende seizoen ook weer goed beschermd op het hockeyveld staan? Of beoefent u een sport waarbij u het risico loopt dat uw gebit beschadigd raakt door een klap of stoot? Voor een professionele Playsafe gebitsbeschermer bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.