Hospitaalweg 2a te Almelo

(+31) 0546 81 25 62
info@ttl-kamphuis.nl

Service en kwaliteit binnen handbereik

Welkom bij Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis in Almelo.

Wij zijn een allround laboratorium dat al meer dan 45 jaar diverse tandtechnische oplossingen levert aan tandartsen, tandprothetici en andere tandtechnische laboratoria in Almelo en ver daarbuiten. Tandartsen en patiënten kennen ons als een betrouwbare partner in de tandtechniek waar kwaliteit en service van groot belang zijn. Wij vinden een optimale samenwerking met de tandarts van groot belang voor een perfect eindresultaat voor de patiënt.

Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis is een veelzijdig middelgroot laboratorium dat meegaat met de innovaties in de tandtechniek. Zo hebben wij onze eigen scan-, design- en freesapparatuur voor het vervaardigen van kronen en bruggen (op diverse implantaatsystemen) en maken wij bij ons productieproces gebruik van 3D-printing. Door gebruik te maken van digitale tandtechniek, kwalitatief bewezen materialen en het vakkundige handwerk van onze gediplomeerde medewerkers maken wij voor elke patiënt met veel enthousiasme een kwalitatief hoogstaande Nederlandse tandtechnische oplossing.

U bent bij ons aan het juiste adres voor:

Actualiteiten

Kom jij ons team versterken? 10-09-2020
Ben jij een ervaren, ambitieuze Klinisch Prothese Technicus òf Prothesetechnicus? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een ervaren

Klinisch Prothese Technicus (KPT’er) (parttime/fulltime/ZZP)

èn

Prothesetechnicus (parttime/fulltime)

Kijk voor meer informatie onder Vacatures.

WIJ STAAN WEER VOOR U KLAAR 13-05-2020
Wij zijn weer gestart met het behandelen van patiënten met een goede gezondheid. In verband met het coronavirus hebben wij binnen ons laboratorium aangescherpte controles en hygiëne protocollen voor u en voor onze medewerkers om veilig te kunnen werken.
Op dit moment werken we alleen op afspraak, zowel voor behandeling als reparaties.

Wilt u een afspraak? Bel ons dan gerust op telefoonnummer (0546) 81 25 62.

Kwaliteitsverhogend werken met onze 3D-printer! 07-10-2018
Sinds de zomer van 2018 hebben wij een nieuwe digitale techniek toegevoegd aan ons laboratorium, namelijk de 3D-printer van Formlabs. Door deze 3D-printer kunnen wij meegaan in de nieuwste digitale ontwikkelingen op tandtechnisch gebied die bijdragen aan een nog hogere kwaliteit van onze geleverde tandtechnische producten.
Flexibele en allergievrije prothese Thermosens 16-09-2018
Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis is één van de weinige laboratoria in Nederland die een partiële of volledige prothese van Thermosens (Vertex) voor u kan vervaardigen.
Wij vervaardigen deze protheses niet alleen voor tandartspraktijken, maar ook voor diverse tandtechnische laboratoria in Nederland.

Enkele belangrijke aansprekende kenmerken van deze prothese zijn:
Flexibele partiële protheses; zeer dun uit te voeren en vrijwel onbreekbaar
Monomeervrij; geen allergische reacties of overgevoeligheidsreacties
Vrijwel geen krimp: uitstekende pasvorm
• Kunsthars in 10 verschillende kleuren, passend bij de eigen tandvleeskleur
Gebitsbeschermer voor hockey of andere sport nodig? 05-06-2018
Wilt u het komende seizoen ook weer goed beschermd op het hockeyveld staan? Of beoefent u een sport waarbij u het risico loopt dat uw gebit beschadigd raakt door een klap of stoot? Voor een professionele Playsafe gebitsbeschermer bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.